Innovatie & Ontwikkeling

Tebulo Academy ziet de waarde van jezelf verder opleiden met de dag toenemen. We zien dat de meest ingewikkelde engineering processen worden gekoppeld aan digitalisering en automatisering. We zien van nabij de drang tot innoveren. Engineering wordt sneller, slimmer en uitgebreider.

We zien dat mensen in deze omwenteling van vooruitgang verder moeten, soms zelfs tegen wil en dank.
Als engineer weet je dat je mee moet in de vaart der volkeren. Wie zich niet aanpast wordt waarschijnlijk irrelevant. Wie zijn deskundigheid serieus onderhoudt, blijft van toegevoegde waarde.

  • Grote keus opleidingen & trainingen
  • Voor Beleidsmakers & Managers
  • Voor Werknemers & Stagiaires
  • Zowel op locatie als incompany
  • Blog met praktijkverhalen

Een platform vol mogelijkheden

Het platform van Tebulo Academy biedt een scala van mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Zo kun je o.a. kiezen uit workshops, cursussen, trainingen en opleidingen. Daarnaast informeren wij je via een blog met praktijkverhalen van personen, die je meer kunnen vertellen over de inhoudelijke materie en hoe het geleerde in het praktijk toepasbaar is.

Kortom een academy die helpt mensen en organisaties iedere dag weer het beste uit zichzelf en elkaar te halen en bereidt je voor op het zelfbewust aangaan van de uitdagingen van morgen. De Tebulo Academy stimuleert hiermee de leer- en nieuwsgierigheid, zodat engineers en hun hun werkgever beter, langer en intensiever met elkaar vooruit kunnen. Een toegevoegde waarde voor beiden partijen.

Hoe ga jij jezelf verder ontwikkelen?

De balans is onmiskenbaar aan het verschuiven: in plaats van zich zorgen te maken over de komst van nieuwe technologie kijken steeds meer werkgevers en werknemers met een verwachtingsvolle blik naar de toekomst. De angst voor het verlies van banen maakt plaats voor ideeën over innovatie, nieuwe mogelijkheden en groei.

Uit het onderzoek Global Talent Trends Study – Unlocking Growth in the Human Age (mei 2018) van adviesbureau Mercer blijkt dat maar liefst 96% van de Nederlandse bedrijven innovatie een van de belangrijkste agendapunten vindt. Het onderzoek toont ook aan dat technologische vernieuwing alleen succesvol kan zijn als werkgevers een prioriteit maken van de rol die hun medewerkers hierin spelen. Zonder hun inzet komt er van de technologische vernieuwing niet veel terecht.

Heb je een vraag over jouw mogelijkheden?