Opleidingen, trainingen, cursussen en workshops!

Praktijkverhalen

Tebulo Academy is een online platform voor voor werknemers van Tebulo Engineering om kennis en competenties te verder uit te breiden of om nieuwe disciplines te ontwikkelen.

Innovatie & Ontwikkeling
Tebulo Academy ziet de waarde van jezelf verder opleiden met de dag toenemen. We zien dat de meest ingewikkelde engineering processen worden gekoppeld aan digitalisering en automatisering. We zien van nabij de drang tot innoveren. Engineering wordt sneller, slimmer en uitgebreider. We zien dat mensen in deze omwenteling van vooruitgang verder moeten, soms zelfs tegen wil en dank.
Als engineer weet je dat je mee moet in de vaart der volkeren. Wie zich niet aanpast wordt waarschijnlijk irrelevant. Wie zijn deskundigheid serieus onderhoudt, blijft van toegevoegde waarde.

Voor Beleidsmakers & Managers
De Tebulo Academy is er voor beleidsmakers en managers. We helpen beslissers de omgeving te creëren waarin hun mensen zich optimaal voorbereiden op wat op hen afkomt. Staan hen bij in het formuleren van een helder verhaal en dito plan over de toekomst van de organisatie. Zijn vervolgens aanjager bij het uitvoeren van die plannen. En geven al hun mensen volop de kans zich te ontwikkelen.

Voor Werknemers & Stagiaires
De Tebulo Academy is er ook voor individuele werknemers en stagiaires, die slechts één constante aanvaarden: de constante verandering. Die omarmen ze als ze weten opgewassen te zijn tegen wat van hen wordt gevraagd. Als hun zelfvertrouwen een solide basis kent. Als ze verstand hebben van en gevoel voor de principes, processen en patronen, die onder elk engineering vraagstuk liggen. Idealiter zijn engineers communicatief competent, met consultancyvaardigheden. Omdat hun vak uiteindelijk altijd om mensen gaat.

Blog met praktijkverhalen
Het platform van Tebulo Academy biedt een scala van mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Zo kun je o.a. kiezen uit workshops, cursussen, trainingen en opleidingen. Daarnaast informeren wij je via een blog met praktijkverhalen van personen, die je meer kunnen vertellen over de inhoudelijke materie en hoe het geleerde in het praktijk toepasbaar is.

Kortom een academy die helpt mensen en organisaties iedere dag weer het beste uit zichzelf en elkaar te halen en bereidt je voor op het zelfbewust aangaan van de uitdagingen van morgen. De Tebulo Academy stimuleert hiermee de leer- en nieuwsgierigheid, zodat engineers en hun hun werkgever beter, langer en intensiever met elkaar vooruit kunnen. Een toegevoegde waarde voor beiden partijen.

Hoe wil jij jezelf verder ontwikkelen?